Anatomiako atlas definizioduna : Derrigorrezko Bigarren Hezkuntza - Ceberio Berger, Klara; Ansa Maiz, Lurdes ([Usurbil] : Elhuyar, 2015)
Bigarren Hezkuntzako ikasle zein irakasleentzako kontsulta-tresna. Giza anatomiako atal, organo, hezur eta muskuluen bilduma da; bertan aurkituko dituzu: definizioak; beste hizkntzetako ordainak; gaztelania, frantsesa eta ingelesa; sinonimoak; irudiak; hizkuntza bikoteko zerrendak: en-eu/es-eu/fr-eu
DBH, 1., 2., 3., 4. mailak
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 4, 2014ko deialdia; EIMA 1, 2015eko deialdia)
Testua euskaraz, frantzesez, gaztelaniaz eta ingelesez
Keywords: Anatomia -- Hiztegiak; Giza anatomia -- -Atlasa; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak