Albaitaritzako idazlanak (1692-1892) - Dassanza, Mongongo (?-1711); Peillen, Txomin (1932-2022); Euskaltzaindia (Bilbo : Euskaltzaindia, 2015)
Mongongo Dassanzak abereentzako sendabideak idatzi zituen liburu baten. Liburua bera ez da aurkitu, baina bai liburu horretan oinarritutako idazlanak. Paratzaileak bertan idatzitako errezetak bildu eta aztertu ditu.
Bibliografia: 209.-210. or.
Keywords: Albaitaritza; Monografiak; Baliabide digitalak