Robinson Crusoe - Alonso, Eduardo; Ingpen, Robert; Ibartzabal, Aintzane; Soldevilla, Joan Manuel; Defoe, Daniel (1660- 1731) ([Bartzelona] : Vicens Vives, 2013)
Handinahiak eta abentura-grinak menderaturik, Robinson Crusoe gazteak gurasoen etxea utzi du, eta, abentura arriskutsu eta zoritxar asko bizi izan ondoren, itsasontzia urperatuta, harte jendegabe batera heldu da. Uhartean, bizirik irauteko eta izadi latz bat mendean hartu ahal izateko, ondo zorroztu beharko ditu Crusoek asmamena eta irudimena.
Argitalpen hau azalpen-oharrekin eta jarduera-eranskin batekin osatua dago
12 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak