Hizkuntza koadernoa [Euskara] : Lehen Hezkuntza, 2 - Ibaizabal Taldea (Amorebieta-Etxano : Ibaizabal, 2015)
Koaderno honen edukia:- Deskribapena.- Istorioen izenburuak.- Jantziak.- Urtea eta hilabeteak.- Elkarrizketa.- Etxe berria.- Liburutegian.- Lanbideak.- Agenda.- Istorioa.- Animalien deskribapena.- Postala.
2015.06.03
2.maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2015eko deialdia)
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak