Elaren munduak - La Pecera (Estudio Creativo (: La Pecera, 2014)
Elaren munduak haurrentzako espazio interaktiboa da, modu dibertigarrian irakurketa sustatu eta euskara trebatzeko aukera ematen duena eskolatik kanpo.
Keywords: Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Irakurketa sustatzea; Haur ipuinak