Pinky pailazoa - Lartategi, Josu; Orbe, Alex; Orbe, Kepa (Donostia : Elkar, 2014)
Kanadaren eta Estatu Batuen arteko baso zabal eta ilunek sekretua gordetzen dute. Nor da Pinky pailazoa? Nola desagerrarazten ditu ume bakartiak? Zer da, bahitzai lea ala hiltzailea? Zergatik egiten ditu halako gaiztakeriak? Richard Smith inspektoreak pista bat du, eta pista horrek Euskal Herrira eramango du.
2014/10/14
B1 Europako erreferentzia markoa
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2015eko deialdia)
Keywords: Helduentzako Literatura; EIMAk onetsitako materialak; Helduen euskalduntze-alfabetatzea -- Irakurgaiak