Infernurantz - Vivanco, Estibaliz; Eiguren, Aritz (Donostia : Elkar, 2015)
Columbia Unibertsitateko Tom Bradford irakaslea 16 ustekabean hil eta gero, Gabriel Pritchardek hildako lagunak sortutako CUMAE fundazioa ezagutuko du, Beatrice alargunaren eskutik. Aurkikuntza horrek hainbat ezusteko ekarriko dizkio Gabrieli, eta haren amesgaizto guztiak egia bihurtuko dira.
2015/06/12
B1 Europako erreferentzia markoa
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2015eko deialdia)
Keywords: Helduentzako Literatura; EIMAk onetsitako materialak; Helduen euskalduntze-alfabetatzea -- Irakurgaiak