Motibazioa sustatzeko baliabideak - Aldasoro Lezea, Eduardo; Anaut, Dabid; Lizoain Osinaga, Karlos; Mugertza, Esther; Olasagarre Mendinueta, Yolanda; Ramos Alfaro, Rosa; Euskararen Irakaskuntzarako Baliabide Zentroa; Nafarroako Gobernua. Hezkuntza Departamentua (; EIBZ, 2015)
Eskuartean duzun egitasmo hau DBHko ikasleen euskararekiko motibazio baikorra lantzeko jarduera bilduma da.
egileak: Dabid Anaut, Eduardo Aldasoro, Esther Mugertza, Yolanda Olasagarre, Rosa Ramos
DBH
Keywords: Euskara -- -Didaktika -- -Ahozkotasuna; Euskara -- Normalizazioa; Soziolinguistika; Euskara -- Didaktika -- Motibazioa; Curriculumeko baliabideak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak