Naturaren Zientziak : DBH 2 - Vera, Petro; Aldasoro Itza, Mikel; Teres, Joxepo; Gutierrez Urutxurtu, Amaia; Odriozola, Oihan; Gereka, Josune (Donostia : Ikaselkar, 2014)
Eki DBH-2 Naturaren Zientziak. Liburu Digitala (Pack3) unitate didaktikoak jasotzen dituen ikasmateriala da. Zoom eta web bertsioetan. Unitateen lanketarako behar diren euskarri digitalak txertatuta daude. Hiru unitate ditu: 1. Materia nonahi, birziklatzea ere bai 2. Materiaren propietateak, guztien erabilgarri 3. Energiaren beharra, arazo-iturri.
2015/07/04
2014/10/20
2014/10/20
DBH, 2. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 2.0 edo EIMA Digitala, 2013ko deialdia)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak