Txominen txakurtxoa - Slegers, Liesbet; Mendizabal Iturrioz, Leire ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2015)
Txominek txakur txiki bat du! Lagun mundu osoko txakurrik xarmagarriena da. Eta beti egin nahi du txominekin jolas. Tominen lagunik onena da!
0-4 urte (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Animaliekiko maitasuna -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak