Nire egunerokoa - Slegers, Liesbet; Mendizabal Iturrioz, Leire ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2015)
Egun ederra da gaurkoa. Lerde-zapia jantzi eta gosaldu egin dut. "MMM", goxo-goxoa dago. Ondoren, jolastera joan naiz. Gauean, bainatu egingo naiz eta itsasontziarekin jolas egingo dut. Ondoren lotara, Ondo lo egin!
0-4 urte (urdina)
Keywords: Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak