Gure etxea - Slegers, Liesbet; Mendizabal Iturrioz, Leire; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2015)
Gure etxean gauza mordoa dugu: arraparentzako armairua, ispilua neure burua ikausteko eta besaulkia, ipuinak irakurtzeko, adibidez.
2 urtetik aurrera (urdina)
Jatorrizko izenburua: Ik en mijn huis
Keywords: Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eguneroko bizitza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak