Superheroiak eta orburu gorrotagarriak - Perez, Sébastien; Lacombe, Benjamin; Arano, Leire ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2015)
Superheroien eta haien ezaugarrien katalogoa. Fosfo-ren, bere botereen hasiera eta garapena azalduko dizkigun superheroi gaztearen, hitzetan, kultura ugaritako superheroiak eta haien ezaugarriak aurkeztuko dizkigu: Narasimha, Frizzer, Sun Wukong... Egunkari zatien, publizitateko kartelen, aldizkariko galdetegien, 3Dko irudien eta sailkapen ugariren bidez, superheroien mundua bere misteriotik askatuko da. Baliteke irakurlea ere horietako bat izatea!
8 urtetik aurrera (Gorria)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Superheroiak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak