Glosbe - eleanitza online dictionary
free eskaintzen dugu hiztegiak ia hizkuntza guztietan dauden eta itzulpen memoria 1 013 284 995 esaldi barne.Erraldoia dictionary datu-baseanMilioika adibide.Unique esaldiak eta adierazpen.Zure hizkuntza ez baldin bada zerrendan azaltzen, hautatu kaxak saiatu .
Keywords: Hiztegi elektronikoak sarean; Euskara -- Hiztegi poliglotak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak