Udako Filosofia Eskola (Batxilergoa 2) - Baltza, Jon; IRALE (Artazugoikoa) (Bilbo ; Irale, 2015)
Hiru pertsonaiaren arteko elkarrizketa-gisa zertua, filosofiaren oinarrizko zenbait adigai eztabaidatzen dira. Honako hauek dira adigai horietako batzuk: denbora(k), izatea, gogoa eta astia/aisia.
2014/06/10
Batxilergoa, 2. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak; Filosofia