Komikigintza lantzeko Power Pointak - Segurola, Susana; IRALE (Gasteiz) (Gasteiz : Irale, 2014)
Hautaproban komikien hizkuntzaren inguruan nahitaez ariketa bat egin behar denez, funtsezkoa ikusi dut horretarako materialak prestatzea.
Komikiaren garapena eta ezaugarriak; Komikiaren berezko narrazioa I: BINETA; Komikiaren berezko narrazioa II: ENKOADRAKETAK, IKUSANGELUAK ETA FORMATUAK; Komikiaren berezko narrazioa III: KEINUAK, ESTEREOTIPOAK ETA OHIKO EGOERAK, SINBOLO ETA LERRO ZINETIKOAK, ETA IKUSIZKO METAFORAK; Literatura-adierazpenak komikietan: BUNBUILOAK, KARTELAK ETA ONOMATOPEIAK; Komikigile famatu batzuk
2014/04/11
Oharrak: PowerPoint horietan azaltzen den teoria irudi gehiagoz hornitzeko, norberak aurkitu edota egoki ikusten dituen beste ilustrazio batzuk sar ditzake, edo azaltzen diren batzuk kendu eta beste batzuekin ordezkatu.
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak