Elektrizitatea eta energia motak - Corral Calvo, Javier; IRALE (Gasteiz) (Gasteiz : Irale, 2014)
Hautaproban komikien hizkuntzaren inguruan nahitaez ariketa bat egin behar denez, funtsezkoa ikusi dut horretarako materialak prestatzea.
DBHko 3. mailako Teknologiako irakasgaian, "Elektrizitatea eta energia motak" da kurtsoko gairik garrantzitsuena eta luzeena, eta, beharbada, ikasleei ulertzea gehien kostatzen zaiena. Horregatik, gai hori lantzeko material berria euskaraz sortzea izan da lan-proiektuaren helburu nagusia.
2014/09/01
DBH, 3. maila
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak