Behinola : Haur eta gazte literatura aldizkaria . 30. zenbakia - Agirrezabal, Lore; Alonso, Aitziber (Donostia : Galtzagorri Elkartea, 2014)
- Hitzaurrea - Kronika: - Komikia: irudistorioen magia - Gai nagusia: - Sarien satsa-maltsa - Esperientzia: - Irakurleak prestatzeko hautatze-lanen garrantzia - Sormenez: - Miren Agur Meabe; Maite Caballero - Galtzagorri albiste: - Literatura eta hezkidetza uztartzen dituen areto literarioa - Lau eskutara: Bi liburu, 50 urte - Iruzkinak. - Kolaboratzaileak.
2014/11/21
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2015eko deialdia)
Keywords: Haur eta gazte literatura; EIMAk onetsitako materialak; Baliabide digitalak