Euskaltzaindiak batasunerako eskaini dituen erabakiak / Euskara Zerbitzua, Hezkuntza Saila - Euskaltzaindia; Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia; Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila (Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1982)
Erabaki-bilduma hau Euskaltzaindiari aurkeztu zaio lehenik, zeudekeen oker-hutsuneak zuzentzeko; eta Erakunde horren onespena jaso du, 1982ko Irailaren 24eko batzarrean.
Keywords: Euskara -- Normalizazioa; Monografiak; Baliabide digitalak