Bakarka : euskera a distancia 1 - Letamendia, Juan Antonio; Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia; Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila (Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1988)
"Bakarka" euskara zeure kasa ikasteko metodoa da. Bigarren Hezkuntzako ikasleei zuzenduta dago. Liburuaren bukaeran ariketen emaitzak eta hiztegi labur bat dakartza.
1985/09/11
Testua euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Euskara -- Metodoak; Hizkuntzak ikasteko metodoak; EIMAk onetsitako materialak; Baliabide digitalak; Monografiak