Irakaskuntza ertainetako Urruzuno Literatur Lehiaketa 1986 : lan sarituen bilduma - Agirre Elgarresta, Martin; Aztiria Etxeberria, Nekane; Basterra Fernandez, Ainhoa; Garmendia Etxabe, Jaione; Zabaleta Umerez, Ester; Agirre Larrea, Antziñe; Imaz Irastorza, Mikel; Gurrutxaga Uranga, Amagoia; Mitxelena Albisu, Inge; Pikaza Irigoien, Nora; Altuna Jauregi, Karmele; Arrizabalaga Linaza, Mirari; et al. (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen-Zerbitzu Nagusia, 1986)
Eskuan duzun bilduma-liburuska 1986ko Urruzuno Literatur Lehiaketan irabazle atera diren lanez dago osatua, Denak ere irakaskuntza ertainetan diharduten ikasleek idatziak, horiei zuzendua baitago, bereziki, aipaturiko Literatur Lehiaketa. 1986koan 10 lan saritu dira prosan eta 5 poesiako sailean.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Euskal literatura -- XX. mendea -- Sariketak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Baliabide digitalak; Poesia