Irakaskuntza ertainetako Urruzuno Literatur Lehiaketa 1990 : lan sarituen bilduma - Satrustegi, Jose Mari (1930-2003); Azkarate Egaña, Belen; Mendieta Lasarte, Arantxa; Ezkiaga Iparragirre, Amaia; Urbizu Uribe, Nagore; Jauregizuria Lopez, Maider; Sarobe Txopeitia, Leire; Kano Ormazabal, Nagore; Zorita Arratibel, Yolanda; Sansinenea Aizpurua, Ainhoa; Muruaga Lejona, Ainhoa; Aranburu Aseginolaza, Maria; et al. (Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1990)
Eskuan duzun bilduma-liburuska 1990eko Urruzuno Literatur Lehiaketan irabazle atera diren lanez dago osatua, Denak ere irakaskuntza ertainetan diharduten ikasleek idatziak, horiei zuzendua baitago, bereziki, aipaturiko Literatur Lehiaketa. 1990ekoan 10 lan saritu dira prosan eta beste 11 poesiako sailean.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Euskal literatura -- XX. m. -- Sariketak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Baliabide digitalak; Poesia