Irakasleen hizkuntz eskakizunak : 1993ko azterketak - Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia; Euskadi. Hezkuntza, Unibertsitate eta Ikerketa Saila (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaularitzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 1994)
Lehendabiziko 1993ko ale honek bi atal nagusi ditu. a) 1993ko azterketa-materialak:AAG (aukera anitzeko galdekizun) probak datoz bertan, alde batetik. Eta, bestetik, idatzizko azterzati guztien bilduma: bi HE1ekoa eta bai HE2koa, bai ekainekoa eta bai urrikoa. Ahozko azterketarako irakurgaien eta gainerako lagungarrien lagin zabal bat ere bertan erantsi da, erabilitako erreferentzien erakusgarri. Berariazko batzorde batek prestaturiko lehengai batzuen gain eratu zituen, Epaimahai Nagusiak, azterketa-materialok. b) "Neurketarako irizpideen dokumentazioa". Neurketarako Epaimahai Nagusiak aldez aurretik eztabaidatu, landu eta, Ebaluazio-batzorde guztien iritzia jaso ondoren, finkatutako neurpideak dituzu atal honetan eskaintzen zaizkizunak. Atal biok ez dute, halere, liburukiaren edukin osoa agortzen. Eraskin moduan, goian aipaturiko dekretu-atalak eskaintzen dira.
Keywords: Euskara -- Azterketak, testak, etab; Azterketak; Monografiak; Baliabide digitalak