Amesgaiztoen zaindaria - Yarritu, Alvaro; Sarasola, Jose Antonio; Guirao, David ([Amorebieta] : Ibaizabal, 2014)
Amesgaizto berdina egiten du Danielek beti: zakur handi-handi bat, bera jateko zorian. Ez daki lasai lo egiteko zer egin eta behin, ametsetako batean, neskatila batekin egingo du topo: amesgaiztoen printzesa da. Elkarrekin, ametsen herrialdean, Amesgaiztoen Erreinuaz jabetu nahi duten Antzinakoekin borrokatu beharko dute.
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Amesgaiztoak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak