Katalin eta animalien liburu handia - Slegers, Liesbet; Ugartemendia, Lierni ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2013)
Animaliak oso garrantzitsuak dira Katalinentzat. Denak gustatzen zaizkio asko: etxeko animaliak eta baserrikoak, jostalariak eta basatiak...hainbat daude eta hain desberdinak! Katalinekin bidaia egingo dugu animalien mundura.
0-4 urte (urdina)
Jatorrizko izenburua: Miauw! Het grote dierenboek van Kaatje
Keywords: Ingurunearen zaintza; Animalien ezagutza -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak