Gose al zara, Kroko? - Lodge, Jo; Saretik Hizkuntza Zerbitzuak ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2014)
Krokok egun osoa ematen du dan eta jan. Hala ere, beti gose da. Zer jango ote du orain?
0-4 urte (urdina)
Hungry or not, Mr Croc?
Keywords: Krokodiloak; Haur eta Gazteentzako Literatura