Espainiako eta Euskal Herriko Historia : unibertsitatera sartzeko probarako iruzkinak - Ugalde, Lourdes; Erostarbe Letamendi, Amaia; IRALE (Eibar) (Eibar : Irale, 2014)
Espainiako eta Euskal Herriko Historia ikasgaiaren 24 testu-iruzkin jaso dira proiektu honetan. Iruzkinok Unibertsitatera sartzeko proba prestatzeko erabiliko dira.
2014/06/20
Batxilergoa, 2. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak