Karrozeria lainoan : elementu metaliko eta sintetikoak - Aperribai Bazterretxea, Jose Luis; IRALE (Gasteiz) (Gasteiz : Irale, 2014)
Elementu metaliko eta sintetikoak izeneko moduluaren euskaratze-lana egin da lan honetan. Izan ere, behar estrategikoa iruditu zaigu familia honetarako ikasmaterialak euskaratzea, kontuan harturik behar handia dagoela. Unitate didaktikoen egitura dute materialok.
2014/03/07
Lanbide Heziketa
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak