Kin-Ball kirola [Len Hezkuntza 6, DBH 1] - Esteban, Silvia; Mtz. de Lahidalga, Jose Angel; IRALE (Gasteiz) (Gasteiz : Irale, 2014)
Gorputz Hezkuntzako irakasleok eskoletan eta institutuetan lantzen ditugun kirolek alde positiboak badituzte ere, kirol askok lehiakortasuna eta bazterketa bultzatzen dituzte. Horrela, irizpide pedagogikoak murritz geratzen dira. Egoera horri kontrajarrita, Kin-Balla dugu. Proiektu honen bitartez, Kin-Balla ezagutzeko aukera izango duzue. Batetik, marko teorikoaren barruan, kirola aurkeztuko dizuegu, eta, bestetik, marko praktikoan, unitate didaktiko bat garatuko dugu.
2014/09/01
DBH, 1. maila
Lehen Hezkuntza, 6. maila
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak