Donejakue bidea [LMH 2. eta 3. zikloak] - Irigoyen Belzunce, Cristina; IRALE (Gasteiz) (Gasteiz : Irale, 2014)
Lan honen helburua da Donejakue bidearen esanahia ezagutzea, Donejakue nor zen jakitea eta esperientzia hau zuzenean bizitzea. Hirugarren Zikloko erlijio-ikasleei zuzendua dagoen 30 diapositibaz osatutako PowerPointa da.
2014/09/01
Lehen Hezkuntza, 2. eta 3. zikloak
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak