Adorez 5000 Hiztegia - UZEI (Donostia); Eusko Jaurlaritza
Euskara - Gaztelera / Gaztelera - Euskara hiztegia; sinonimoen hiztegia sarean eskuragarri.
Keywords: Hiztegi elektronikoak sarean; Euskara -- Hiztegiak -- Gaztelania; Euskara -- Hiztegiak; Euskara -- Hiztegiak -- Sinonimoak; Eduki digital didaktikoak; Baliabide digitalak; Hiztegiak, entziklopediak eta atlasak