Ingurunearen ezaguera lantzeko material osagarria [LMH 5-6] - 9; IRALE (2013-2014 ikasturtea) (: Irale, 2014)
Zenbait material interaktibo erabiliz, irakasgaiaren hainbat gai errepasatzeko aukera: nutrizioa, harremanak, ugalketa, izaki bizidunak...
2014/02/07
LMH, 5. eta 6.mailaK
IRALE. R400. (2013-2014)
Irale - R-400 ikastaroa (2013-2014)
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak