Ahozkotasuna lantzen : Eskola 2.0, Hizkuntzen Trataera Bateratua, elkarlaneko ikaskuntza, Hezkuntza [Lehen Hezkuntza] - Aiesta, Sorkunde; IRALE (Artazugoikoa) (Bilbo : Irale, 2013)
Ahozko eta idatzizko hizkuntza, talde-lana, hizkuntzen erabilgarritasuna, Eskola 2.0 tresnak.
2014/06/20
Lehen Hezkuntza, 3. zikloa
Keywords: Ahozkotasuna; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Baliabide digitalak