Hasierako osasun-laguntza larrialdi egoeretan - Altamar; Uribetxeberria González, Mertxe; Laneki Elkartea (Donostia : Irale, 2014)
Hasierako osasun-laguntza larrialdi egoeretan: 1. Osasun-laguntza larrialdi-egoeretan; 2. Kontzientzia; 3. Arnasketa; 4. Zirkulazioa.
Irale - R-400 ikastaroa (2013-2014)
IRALE. R.400. (2013-2014)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; IRALEren materialak; Curriculumeko baliabideak; Baliabide digitalak