Kaskarintxo - Ormazabal, Joxantonio (1948-2010); Landa, Mariasun; Lucas, Jesus (Donostia : Elkarlanean, 2007)
Bazen Kaskarintxo izeneko neskatila bakarti samar bat. Eta Nikaxio izeneko gizontxo gizentxo baten lagun egin zen parkean. Oso ondo konpontzen ziren biak. Baina igande goiz batean, haize bolada beldurgarri baten ondorioz, abentura harrigarri batean murgilduko da Kaskarintxo. Afrikaraino eramango du abentura honek eta gero...
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Hezkidetza; Abenturak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak