Patxiki - Etxaniz Erle, Xabier; Astrain, Luis (Donostia : Elkar, 2006)
Patxiki txiki-txikia zen. Aitak alkandoraren sakelan erabiltzen zuen askotan. Egun batean, kalera bakar-bakarrik irteten ausartu zen, zakur bat ezagutu zuen eta bere bizitzako abenturarik handienean murgildu zen.
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Fantasia -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Abenturak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura