Hara Mat : Trebatzeko fitxategia. 2. zikloa. CP [Batuaz] - Charnay, Roland; Dussuc, Marie-Paule; Madier, Dany; Ikas euskal pedagogia zerbitzua (Uztaritze : Ikas, 2011)
Fitxategia- buruzko kalkularen aztarna- trebatzeko eta ebaluatzeko ariketak- buruketa bilduma (5 andana fitxategi bukaeran)- mat-aldizkaria- fitxategi barnean den liburuxka (8 orrialde)
2. zikloa. CP (LMH 1. maila) (5-6 urte.)
Keywords: Iparraldeko ikasmaterialak (LMH) - Matematika; Curriculumeko baliabideak