Naia : India gorrietan - Rabelli Yanguas, Alvaro; Colombo, Pedro J. (Donostia : Elkar, 2013)
Papiroflexia biltzar batera gonbidatuta zegoen gizon 8 bat desagertu egin da ezustean. Haren maitaleak arrastoa galdu du. Naia detektibe gazteak eta Margot laguntzaileak lanak izango dituzte gizona aurkitzen. Hiriko ilunpe ezezagunetara eramango ditu kasuak bi neskak, baita lur azpira ere; hiri honetako aspaldiko india gorrietara, hain zuzen ere.
Ariketak erantzunekin + hiztegia+ CDEuropako Erreferentzia Markoa: A2.
2013/05/29
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2014ko deialdia)
Keywords: Helduen euskalduntze-alfabetatzea -- Irakurgaiak; Helduentzako Literatura; EIMAk onetsitako materialak