Irakurketa gidaliburua : Jeannot metodoa - Egilior, Edurne; Arbizu Bakaikoa, Feli; Garagorri, Xabier; Gipuzkoako Ikastolen Elkartea (Donostia); Bizkaiko Ikastolen Elkartea (Bilbo) ([Donostia] : Gipuzkoako Ikastolen Elkartea, 1984)
Gela klasiko
Keywords: Irakurketa eta idazketa; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak