Eibarko hegaztiak - Sarasua Aranberri, Asier; Ego Ibarra Batzordea (Eibar : Ego Ibarra, 1996)
Asier Sarasua eibartar biologoaren liburu honetan azken bi urteetan Eibarko mendietan batutako datuen aurkezpena da, bertan hamaika hegaztien fitxak agertzen dira, argazki ederrekin hornituta.
Bibliografia: 173-175
Keywords: Hegaztiak -- -Eibar; Monografiak; Erreferentzia-materialak