Xume : Laboa Zumetarenean - Laboa, Mikel (1934-2008); Zumeta, José Luis (1939-) (Donostia : Elkar, 2013)
Jose Luis Zumeta liburu batekin datorkigu Laboaz mintzatzera, tonu intimo batean, adierazpen isilean.
Keywords: Olerkiak -- -XX. m; Poesia; Helduentzako Literatura