Tximinoak - Courtauld, Sarah; Howarth, Daniel; Elsenaar Argaia, Ihintza (Donostia : Ttarttalo, 2012)
Zatoz tximinoen mundura eta ikusi nola egiten duten jauzi zuhaitz batetetik bestera, eta nola kentzen dizkioten elkarri zomorro txikiak. Begiratu tximino kumeei jolas egiten, helduak lo egiten ari diren bitartean.
8 urtetik aurrera (Gorria)
Keywords: Tximinoak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak