Programadore ziklikoak - Yeregui Donazar, J. Antonio (: Alecop Arrasate, 1992)
"Teknologia eskolan" programa bi atalez osatuta dago. DBMIko (ESO) 2. ziklora zuzenduta dago irakasleak jarriko dituen baldintzen arabera (elementu sinpleagoak, ...), aurreko zikloan sar daitekeelarik
1991
DBH, 2. maila
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Bideo didaktikoak