Isatsetik tiraka : mundu osoko animaliei buruzko ipuinak - Ormerod, Jan; Masnou, Ramon; Olano, Antton ([Barcelona] : Vicens Vives, 2013)
Kaimana eta txakala (Indiako ipuina) ; Azeriaren eta karramarroaren arteko lasterketa (Txinako ipuina) ; Lehoinabar inozoa (Namibiako ipuina) ; Ardiak maite zituen otsoa (Cabo Verdeko ipuina) ; Katua eta saguak (Tibeteko ipuina) ; Azeria eta indiar harroputza (Irokes indiarren ipuina)
8 urtetik aurrera (gorria)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Herri ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak