Rosa eta itsas zaldia - Kit, Katy; Knight, Tom; Wyssenbach Ibarra, Usoa (Bilbo : Desclée de Brower, 2013)
Rosa, Melody, Jasmin, Sula eta Koral lagunak dira eta itsas lamien badian bizi dira.Udako mozorro festa, perlazko lepoko ederra eta desagertutako zaldi magikoa.Misterio bat argitu beharra dago... eta itsas lamina gazteak arduratuko dira!
8 urtetik aurrera (Gorria)
Keywords: Fantasia; Altxorrak; Sirenak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak