Pirritx titia ematen - Pirritx, Porrotx eta Marimotots; Tokero, Julen (Donostia : Elkar : Katxiporreta, 2013)
Pupu eta Lore Pirritxen ume titikoak dira. Titia emanaz eta titia hartuz, elkar asetzen dira hirurak.
Dokumentu osotik jasotako datuak
0-4 urte (Urdina)
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Pailazoak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Higienea -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Bularreko haurrak -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak