Zure denboraren truke - Alberdi, Uxue; Mutuberria, Maite (Donostia : Elkar, 2013)
Ordularia tik-tak tik-tak ari da, eta Maddi egongelan eserita dago, leihotik begira. Ez dio erlojuaren soinuari jaramonik egiten, Maddik atzamarrekin kontatzen baitu denbora.Hatzekin eta behatzekin. Horregatik, zain dagoenetan pianoa jotzen ari dela ematen du. Maddiri ez zaio zain egotea gustatzen.
5 urtetik aurrera (Urdina)
Keywords: Familia -- Ipuinak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Denbora -- -Ipuinak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura