Zonbi kirolzaleak - Bat Pat; Pisapia, Blasco; Brughera, Pamela; Arana, Aitor (Bilbo : Mezulari, 2013)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Leori berri berdulgarri bat eman diote; aurrerantzean, eta medikuak hala aginduta, kirola egin beharko du eskolatik irten eta gero. Helburua? Forman jartzea, noski¡Baina oraindik inorl ez dio esan, izerdi patsetan ibiltzeaz gain, entrenamenduetan lagun benetan beldurgarriak ezagutuko dituela.
8 urtetik aurrera (gorria)
Gli atletici zombi
Keywords: Saguzarrak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak