Swinging Christmas - Lacombe, Benjamin; Sarasola, Jose Antonio ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2013)
Robinek bederatzi urte ditu, eta laster hamar urte beteko ditu. Zokogaldubazterra herrian bizi da; herria muinoen artean galduta dago, eta bertan inoiz ez da ezer gertatzen. Robinek izen hori eman dio herriari, hain dago hutsik, hain da tristea. Baina Robin jakin-nahia da eta inoiz ez da aspertzen. Soil-soilik batzuetan, ikastetxean; bertan (S0(Bbihurrikerien erregea(S1 (Besaten diote guztiek. Egun batean, Bernard zaharra ezagutzen du; zaharrak irakurtzen eta jazz musikaz gozatzen irakasten dio, eta desamodio baten istorio tristea kontatzen dio.s
Atarian: CD bat dauka Olivia Ruiz eta The Red Star Orchestraren bost abestirekin
8 urtetik aurrera (Gorria)
Keywords: Adiskidetasuna; Eguberriak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak