Gizarte Zientziak : DBH 1 - Azkue, Joxin; Aldasoro Itza, Mikel; Beobide, Harri; Garagorri, Xabier; Isarzelaia, Jaione (Donostia : Ikaselkar, 2013)
Ikasmaterial hau lan kolektiboa da, Elkar-Ikastolak Zerbitzuak SL argitaletxearen koordinaziopean egina. Hainbat profesionalen ekarpenek diziplina arteko lan baterartua osatu dute. Ekarpen pertsonal horietatik sortze-lan bakar bat moldatu eta gauzatu du lantalde honek.
Jarduera-fitxak
2013/05/15
DBH, 1. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2013ko deialdia)
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Unitate didaktikoak